Фото без опису

🆕 Новини, які ви могли пропустити:

✅ З 1 лютого 767 українців подали заяви на отримання мікрогранту на започаткування чи розвиток бізнесу за програмою “Власна справа”. Заявники, які успішно пройдуть перевірку своєї кредитної історії, реалістичності бізнес- плану, співбесіду в Центрі зайнятості, отримають мікрогранти до 250 тис грн.

Детальніше: http://surl.li/ferzu

✅ Українські підприємці мають можливість отримати грант до 20 000 євро на відновлення та розвиток своєї справи. Подати заявку можуть малі та мікропідприємства, що релокуються або здійснюють діяльність у місті Києві, а також у Київській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Дніпропетровській або Харківській областях.

Детальніше: http://surl.li/fesjj

✅ В Україні можуть скасувати святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня. Відповідний законопроєкт подали на розгляд до Верховної Ради. Як альтернативу у ВР пропонують відзначати День української жінки.

Детальніше: http://surl.li/fescx

✅ Послуги служби зайнятості, які найбільш популярні серед роботодавців – це оперативний добір претендентів та професійне навчання кадрів на замовлення роботодавця.

Детальніше: http://surl.li/fesfj

✅ Юристи приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини в містах Суми, Чернігів, Черкаси, Кропивницький та Чугуїв дослідили, як сприяли центри зайнятості працевлаштуванню переселенців.

Детальніше: http://surl.li/fetnm

ℹ Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

📍 Актуальні вакансії на Telegram Робота зараз: https://t.me/worknowdcz

🌐 Сервіс "Єдиний портал вакансій": https://jobportal.dcz.gov.ua.

🧐 Інформація щодо нарахувань та виплат - в особистому кабінеті. Інструкція щодо створення тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/reyestraciya-kabinetu