Фото без опису

Т.в.о. головного лікаря призначено Воробйову Тетяну Валентинівну, лікаря загальної практики Сватівського ЦПМСД. З 1 січня 2023 р. був підписаний договір з НСЗУ з пакету на збереження кадрового потенціалу.

Вдалося зберегти не весь склад колективу Центру, дехто з лікарів та молодшого медичного персоналу виїхали за кордон, дехто залишилися на окупованій території громади. Сьогодні свою лікарську діяльність проводять 4 лікаря загальної практики Сватівського ЦПМСД. Медичні послуги, консультації надаються лікарями для жителів Сватівської громади в телефонному або в онлайн режимі. Також ведеться прийом внутрішньо переміщених осіб Луганщини на базі хабів Луганської області:

- лікарі загальної практики: Стахніва Лариса Вікторівна та Стахнів Едуард Омелянович у м. Івано-Франківськ за адресою: вул. В'ячеслава Чорновола, 128 (стадіон “Рух”), тел. хабу 0990161724;

- лікар загальної практики: Саранова Любов Степанівна у м. Харків, вул. Данилевського, буд. 38, тел. хабу 0687905632.

Зателефонувавши до вказаних хабів, можна дізнатися графів прийому лікарів.

Крім цього, Сватівський ЦПМСД проводить роботу щодо виявлення диспансерних хворих для подальшого забезпечення їх медикаментами першої необхідності, що надходять від Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА у вигляді гуманітарної допомоги. Розсилка медпрепаратів здійснюється Укрпоштою, Новою поштою за рахунок отримувача. До Сватівського ЦПМСД можна звертатися для отримання необхідної інформації та супровіду з метою отримання ліків по державній Програмі «Доступні ліки», за деякими видами довідок, за медичними консультаціями. Сьогодні ще триває підготовка електронної системи Центру щодо налагодження роботи з видачі Електронних рецептів, щоб в подальшому надавати і цю послугу нашим землякам.

З питань діяльності ЦПМСД, за медичними консультаціями можна звернутися, зателефонувавши за номером: 0955637446, т.в.о. головного лікаря ЦПМСД Воробйова Тетяна Валентинівна.