🆕 🔰 Уряд планує розширити програми компенсації роботодавцям за працевлаштування наших захисників і захисниць після їх повернення з фронту, а також осіб з інвалідністю внаслідок війни. Понад 80% роботодавців готові брати на роботу ветеранів та людей з інвалідністю.

Детальніше: http://surl.li/ginxi

🔰 Мінінфраструктури та Міжнародна організація міграції спільно вирішуватимуть проблеми вимушених переселенців. Вже ухвалений закон, який дозволяє громадянам України, чиє житло було зруйноване, отримати житловий сертифікат для купівлі нового житла в будь-якому місті чи селі України. Також спільно з експертами розробляється деталізований механізм компенсації за пошкоджене майно.

Детальніше: http://surl.li/ginza

🔰 Офіційне працевлаштування домашніх працівників: проєкт № 5695 прийнято за основу. Мета законопроєкту – забезпечення соціального захисту осіб, які надають послуги в сім’ях, та зниження рівня незадекларованої праці.

Детальніше: http://surl.li/giodq

🔰 Огляд ініціатив з безкоштовним навчанням для захисників і захисниць України, що допомагають освоїти нові професії і підвищити кваліфікацію.

Детальніше: http://surl.li/gioji

🔰 Робота і кандидати повертаються у прифронтові області, конкуренція між шукачами знижується. У березні на ринку праці зафіксовано понад 75 тис. пропозицій роботи.

Детальніше: http://surl.li/giold

ℹ️ Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

📍 Актуальні вакансії на Telegram Робота зараз: https://t.me/worknowdcz

🌐 Сервіс "Єдиний портал вакансій": https://jobportal.dcz.gov.ua.

🧐 Інформація щодо нарахувань та виплат - в особистому кабінеті. Інструкція щодо створення тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/reyestraciya-kabinetu