Протягом минулої доби поліцейські Луганщини опрацювали 64 повідомлення про злочини та події

Серед іншого надійшло 8 повідомлень про знищення та пошкодження, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, приватних будинків у містах Рубіжне, Попасна й селищах Золотарівка і Верхньокам’янка та квартир у містах Попасна і Сєвєродонецьк.

Зареєстровано повідомлення про те, що військові рф позбавили волі мешканця Щастинського району, якого помістили до СІЗО.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейськими зареєстровано 2 повідомлення про незаконне заволодіння транспортними засобами. У м. Рубіжне та с. Сиротино невідомі особи заволоділи легковими автомобілями.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 262 Кримінального Кодексу України (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем), за фактом незаконного заволодіння військовими рф мисливським карабіном з будинку у м. Сватове.

Поліцейські виявили 2 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та які співпрацюють з російськими окупаційними військами. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Надійшло повідомлення про те, що невідомі особи проникли та живуть у квартирі заявниці у м. Сєвєродонецьк.

#stoprussia