Фото без опису

9 травня відзначається День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 р.р.

Друга світова війна стала глобальним конфліктом, в який у 1939-1945 роках було втягнуто більш ніж 60 країн світу. В цій війні Україна понесла колосальні втрати, як людські, так і втрати в економіці, промисловості, сільському господарстві. В кожну родину війна принесла горе, біль, смерть, поломані людські долі…

Сьогодні ми дякуємо нашим ветеранам, які пройшли горнило війни, тяжкий шлях до Перемоги, вибороли право прийдешніх поколінь на гідне, мирне, щасливе життя, ціною надлюдських зусиль. Дякуємо Вам за Ваш подвиг!

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя, боронячи світ від нацизму, вшановуємо пам'ять про мирних людей різних національностей, закатованих в таборах смерті, замурдованих в гетто під час фашистської окупації територій вільних держав, тих, хто помер гастербайтером на чужині від тяжкої праці, дітей, жінок, літніх людей, в яких війна забрала право на життя.

Час пише нові сторінки історії… Сьогодні ми є учасниками нової війни, яку розв’язав російський агресор проти української нації. І зараз Україна б’ється, виборюючи свою свободу. Але віра в Перемогу українського народу незламна!

А сьогоднішній день – це привід показати всьому світові все те страшне, що несе по собі війна, та закликати об’єднати спільні зусилля, що б НІКОЛИ ЗНОВУ не повторювалися чорні сторінки збройної агресії в історії людства.