Фото без опису

Щиросердно вітаю громаду з днем селища Білокуракине! В цей нелегкий для всіх нас час, в умовах війни та окупації наших громад, хочеться побажати сили духу, витримки та непохитної віри в Україну.

Завдяки відвазі та сміливості Збройних Сил України кожен день наближає нас до Перемоги та повернення на рідну землю. Низький уклін та слова вдячності тим синам і донькам, землякам-білокуракинцям, які відважно виборюють нашу свободу на фронті. Вічна Слава та Пам'ять захисникам, хто загинув на війні!

Окремо вітаю колектив Білокуракинської селищної військової адміністрації, та Вас, шановний Віталій Васильович, особисто! В умовах окупації громади Ви з командою однодумців, згуртувавшись, з честю та гідністю виконуєте покладені на адміністрацію обов’язки; не дивлячись на виклики сьогодення, знаходите шляхи вирішення проблемних питань громад в окупації; допомагаєте людям, які через війну покинули свій рідний край; зберігаєте традиції та самобутність Вашої громади.

Бажаю мирного неба, ясного сонця і синьо-жовтого прапора в Білокуракинській громаді! Віримо в Перемогу! Все буде Україна!

З повагою

начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ