Фото без опису

Сьогодні, в третю неділю вересня наші сусіди-земляки з Нижньодуванської громади святкували б день народження свого селища! На жаль, «руський мір» відібрав у них, як і в нас, сватівчан, можливість зустрітися на святковій площі, привітати один одного та відсвяткувати разом свято на рідній землі...

Але, навіть далеко від домівок, ми не на мить не забуваємо свій рідний край і плекаємо надію на скоре повернення додому. І тому сьогодні, щиросердно вітаю жителів селища Нижня Дуванка з днем селища! В цей нелегкий для всіх нас час, в умовах війни та окупації наших громад, хочеться побажати сили духу, витримки та непохитної віри в Україну.

Кожен день, завдяки захисникам, які відстоюють свободу українського народу, наближає нас до Перемоги. Безмежна вдячність і шана землякам – дуванчанам, які зараз на фронті! Світла пам'ять тим, хто загинув заради нас!

Окремо вітаю колектив Нижньодуванської селищної військової адміністрації, та Вас, шановний Сергій Вікторович, особисто! Не зважаючи на виклики сьогодення, бажаю розвитку та нових проектів, плідної співпраці та міцного партнерства, поваги та вдячності від земляків.

Головним побажанням сьогодні є побажання Перемоги та скорішого повернення на рідну землю! Хай над Нижньодуванською громадою у скорому майбутньому замайорить жовто-блакитний стяг! Зі святом!

Віримо в Перемогу! Все буде Україна!

З повагою

начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ