Фото без опису

Максим Бурда - фотограф, активіст, співзасновник молодіжного хабу «Ватра - правильний простір, учасник молодіжної ради міста Ковеля, член партії «Національний корпус» доброволець ТРО Волинської області, з початку повномасштабної війни - солдат Збройних Сил України у складі 3-ої Окремої Штурмової Бригади, оператор БЛА.

Позивний Максима - «Фотограф»,

Максим загинув 26 січня 2023 під час виконання бойового завдання біля Бахмута. 14 березня 2023 року Максим Бурда був посмертно нагороджений Президентом України орденом «За мужність» III ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Фотовиставка «Небесний фотограф» – це мрія загиблого Героя, яку втілює його дівчина та мати. Вона налічує в своєму складі 200 найкращих фоторобіт із фронту авторства Максима: з передової, біля Бахмута, де він виконував бойові завдання, кадри військових навчань, пейзажі природи на полігонах, портрети побратимів тощо. Її мета – вшанувати пам'ять Героя, показати світу його роботи, висвітлюючи героїзм українських Захисників та поширюючи пам’ять про ціну війни. Більше інформації про творчий та життєвий шлях Героя – за посиланням: https://maxim-burda.pp.ua/foto-maksyma-yaki-publikuvaly-zsu/

Фото без опису Фото без опису