Фото без опису

Джерело: Сватова Лучка   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=281940418005028&id=100085672159737

З 5 по 7 жовтня 2023 року у Вінниці проходив Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни», в якому активну участь взяла т.в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради - Аліна Ратій.

Протягом трьох днів понад 140 учасників обговорювали бачення та уявлення роботи молодіжних рад в умовах війни.

Учасники заходу: члени і членкині молодіжних рад з 24 областей України мали можливість обмінятися досвідом, відпрацьованими практиками з питань функціонування, розвитку молодіжних рад в умовах війни, залучення молоді до заходів на всіх рівнях.

"Серед запрошених гостей форуму - народні депутати України Олександр Санченко, Ірина Борзова, Державний секретар Кабінету міністрів України Олександр Ярема, Заступник Міністра молоді та спорту України Владислав Яцук, перший заступник Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна.

🔸 Форум обʼєднав багато потужних організацій, зокрема, ГО «Конгресу молодіжних рад України», ГО «Молодіжна платформа», ГО «Українська асоціація молодіжних рад», обʼєднання меморандуму молодіжних рад.

🔸Також під час форуму учасники та учасниці дізнаються про те, як працювати під час війни та після перемоги, яким чином можуть взаємодіяти молодіжна рада та молодіжний центр, окреслити бачення та уявлення про сектор молодіжних рад на майбутні роки та систематизували цифрові інструменти в їх роботі.

🇺🇦 Форум організований Міністерством молоді та спорту України, Вінницькою обласною військовою адміністрацією, Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації, громадськими організаціями Конгрес молодіжних рад України, Молодіжна платформа, Українська Асоціація Молодіжних Рад та об’єднанням Меморандум молодіжних рад за підтримки Фонду Східної Європи та Дитячому фонду Організації Об'єднаних Націй (UNICEF)."

Джерело: Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту

Фото без опису Фото без опису Фото без опису