Фото без опису

В умовах війни профорієнтаційний процес в Луганській службі зайнятості не зупинився, а, навпаки – ефективно перейшов в онлайн режим.

👩🧑 Інформаційні вебінари в ЛОСЗ проводяться постійно. Наприклад, днями на груповому профінформаційному заході старшокласники гімназій Лисичанська, Попасної і Сватового дізналися про реальні потреби ринку праці. Мета подібних заходів – формування у підлітків уявлення про реалії трудового життя, створення позитивного ставлення до професій та психологічної готовності до побудови кар'єри, а також допомога у професійному виборі.

👌 Дізнатися про свої здібності та схильності до певного виду діяльності можна онлайн на платформах служби зайнятості з профорієнтації. Учнів знайомлять з електронними сервісами, які пропонує служба зайнятості. Це «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри», а завдяки тестуванню на платформі «Моя професія: консультаційна мережа» можна дізнатися про свої сильні якості та конкурентні переваги, отримати інформацію про навички, які бажано опанувати. Зокрема, охочі започаткувати власний бізнес зможуть зрозуміти, чи мають хист до підприємницької діяльності.

🌐 Детальніше про платформи для професійного тестування та профорієнтацію можна дізнатися за посиланням: https://is.gd/dQSTBa

ℹ️ Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr