Фото без опису

Джерело: Гірська міська військово-цивільна адміністрація

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=660715466159413&id=100066628968492

Начальник Гірської міської військової адміністрації Олексій Бабченко підписав Меморандум про співпрацю та співробітництво із Сватівською міською та Шульгинською сільською військовими адміністраціями Луганської області.

Це перший Меморандум в Луганській області, якій об'єднав три громади трьох районів Луганщини – Сєвєродонецького, Сватівського та Старобільського.

Основні напрямки Меморандуму – розвиток благодійної діяльності, спрямованої на вирішення нагальних проблем внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, забезпечення їх гуманітарних потреб, організація та проведення спільних заходів, спрямованих на реалізацію, захисту прав та свобод тощо.

Ним передбачено співробітництво в налагодженні та покращенні рівня забезпечення нагальних потреб мешканців територіальних громад Луганської області, переміщених з тимчасово окупованих територій Луганщини, а також продовження співпраці після деокупації нашої області.

«Зараз підтримка внутрішньо переміщених осіб з Луганської області – найактуальніше питання, – зазначив Олексій Бабченко після підписання документу, – Тому нам необхідно консолідувати спільні зусилля для забезпечення гідних умов проживання у всіх сферах життєдіяльності наших земляків. Крім того, цей Меморандум надає можливість об’єднати зусилля громад Луганщини після деокупації задля відбудови нашого рідного краю», – підсумував він.