Фото без опису

Молодіжна рада - це молодіжний консультативно-дорадчий орган при Сватівській міській раді Луганської області, який утворено з метою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років.

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто чи в режимі онлайн присутні на установчих зборах.

Для участі в установчих зборах Молодіжної ради до ініціативної групи подається пакет документів:

- особиста заява та біографічна довідка кандидата;

- підписний лист для збору підписів жителів відповідного населеного пункту про підтримку кандидата від відповідної адміністративно-територіальної одиниці, якщо молода людина подає заявку особисто;

- прийняте рішення про делегування для участі в установчих зборах представника для кандидата від інституту Громадянського суспільства, який одночасно є кандидатом до складу Молодіжної ради.

Документи на участь в установчих зборах приймаються до 10 листопада 2023 року включно (з вівторка по суботу) за адресою: м. Бровари, вул. Героїв України, 30 (Ратій Аліна Вадимівна) або на ел. пошту: mva_zvern@ukr.net (з темою листа «Молодіжна рада»).

Бланки документів за посиланням:

https://docs.google.com/.../1pToPSew9I0QCWkhP5YV9.../edit...