Фото без опису

Джерело: Бахмутська міська рада

Секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна сьогодні з робочою поїздкою перебувала у місті Бровари (Київська область), де зустрілася з начальником Сватівської МВА Олександром Міткевичем щодо підписання Меморандуму про співпрацю між Бахмутською та Сватівською МВА.

Об'єднання зусиль сторін-підписантів сприятиме спільній співпраці щодо надання допомоги людям, які через війну змушені були покинути рідний дім і у вимушеному переселені потребують підтримки. Так, ключовими напрямами співпраці є: допомога незахищеним категоріям населення з числа ВПО, які проживають у Броварській та Бориспільській громаді в Координаційному Центрі при Сватівська міська військова адміністрація .

«Підписання Меморандуму — ще один важливий крок на шляху допомоги нашим внутрішньо переміщеним особам. Цей документ покликаний зміцнити співробітництво та координацію між двома громадами. Обидві сторони мають гарний напрацьований досвід, тож Меморандум додасть імпульсу для спільної праці. А дружні, партнерські відносини допоможуть подолати будь-які виклики сьогодення», — коментує Ганна Петриєнко-Полухіна, секретар Бахмутської міської ради.

Днями генеральний директор Бахмутської лікарні Світлана Мельникова на запрошення начальника Сватівської МВА Олександра Міткевича взяла участь у спільній зустрічі з Представником Міжнародного Медичного Корпусу (International Medical Corps) Семюелем Мбуто. Від початку повномасштабного вторгнення ММК надає допомогу медичним закладам, підтримує реабілітаційні відділення, де отримують відновлювальне лікування військовослужбовці, активно впроваджує для медиків навчальні тренінги.

У рамках подальшої співпраці Семюель Мбуто відвідав лікувально-діагностичний центр КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м.Бахмут» у Броварах та ознайомився з роботою лікувального закладу, де надається медична допомога як для цивільних, так і військових.

Маємо надію на спільні проєкти та плідну співпрацю.

Фото без опису Фото без опису