Фото без опису

Джерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Сьогодні, 9 листопада 2023 року, для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово мешкають у с. Гора, Київської області Гірська сільська рада, завдяки виїзду працівників Координаційного центру Сватівської міської військової адміністрації, відбулася видача гуманітарної допомоги від Міжнародної організації з міграції «МОМ». Протягом дня, з 11 години десятки людей, які не мали змоги приїхати за допомогою до Координаційного центру надання допомоги ВПО з Луганської області при Сватівській міській військовій адміністрації, який розташований за адресою: м. Бровари, вул. Героїв України 30, були зареєстровані та отримали допомогу. Зустріч була попередньо узгоджена з адміністрацією Гірської сільської ради, та відбувалася безпосередньо у приміщенні ЦНАПу ЦНАП виконавчого комітету Гірської сільської ради.

Гуманітарна допомога включала в собі гігієнічні набори, які містили такі товари: як мило, шампунь, зубна паста, зубні щітки, туалетний папір та засоби жіночої гігієни.

Ця допомога є важливою підтримкою для людей, які постраждали від війни в Україні. Вона допомагає їм забезпечити себе необхідними гігієнічними засобами, які є важливими для здоров'я та добробуту.

Щоб дізнатися про наступні можливі виїзди Координаційного центру з гуманітарною допомогою до Гірської територіальної громади Бориспільського району Київської області слідкуйте за інформацією також на телеграм-каналі за посиланням: https://t.me/svatovehub

Фото без опису Фото без опису Фото без опису