Фото без опису

Джерело: Луганська обласна державна адміністрація

Окупанти вимагають залучати щонайменше 70 % школярів до програм обмінів, у Рубіжному склади із гуманітаркою порожні, кількість російських обстрілів не меншає

«Попри втрати в артилерійській техніці, які противнику майже щодня завдають наші захисники, кількість обстрілів з боку ворога не меншає. За минулу добу у зоні нашої відповідальності зафіксовано розірвання 533 снарядів різних типів. Рідко, коли цей показник падає», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Цього разу, як додав начальник обласної військової адміністрації, вогонь окупантів не оминув райони Невського та Білогорівки.

По Стельмахівці та Серебрянському лісу загарбники вдарили з авіації.

Нові вказівки надійшли до окупаційних відділів освіти захоплених територій. Віднедавна окупанти вимагають, щоб у програмах обмінів з рф були залучені не менше 70 % учнів.

Тобто вони мають приєднатися до поїздок на рф й брати участь в пропагандистських конкурсах.

Навіть до освітньої програми першокласників включили відповідний конкурс малюнків.

Ще на початку листопада рубіжани в окупації скаржилися на значне зменшення гуманітарної допомоги з боку росіян. Минув майже місяць – склади залишаються порожніми. Після завершення так званих «перших виборів» продукти харчування для роздачі до міста загарбники не завозили. Залишки картоплі видають виключно обмеженій кількості пільговиків.