Фото без опису

Джерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Також нагадуємо Вам, що в Координаційному центрі функціонує дитяча кімната, у якій можна цікаво провести час займаючись малюванням, та граючись у різноманітні ігри також бібліотека для дітей та дорослих.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано 51 консультацію з питань: пошкодженого/зруйнованого майна; отримання витягів з реєстру територіальної громади (РТГ); з питань соціального захисту населення та інших питань. На телефон «гарячої лінії» було надано 7 роз’яснень з нагальних питань. Дитячу кімнату та бібліотеку протягом тижня відвідало 22 людини. 1 грудня для переміщених осіб з Луганської області було проведено зустріч, тема якої була «Само сприйняття та особиста оцінка» під час розмови учасники мали можливість розмалювати еко-сумку з психологом, представником Міжнародного Медичного Корпусу України пані Оксаною. Медичним працівником було надано консультацію та медичну послугу 18 особам з числа ВПО з Луганської області, які мешкають у м. Бровари.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Для додаткової інформації ви також можете перейти на наш телеграм-канал: https://t.me/svatovehub або сторінку Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub

Фото без опису