Фото без опису

Ще 86 ВПО з Луганської області за сприяння та координації працівників Координаційного Центру отримали гуманітарну допомогу в центрі допомоги спільноти Sant`Egidio.

Спеціалістами Координаційного центру за тиждень було надано 62 консультації, як при особистому зверненні особи до Центру, так і за допомогою телефону «гарячої лінії». Питома вага питань, які піднімалися при звернені осіб, були питання щодо реєстрації пошкодженого/зруйнованого майна, отримання витягів з реєстру територіальної громади (РТГ), питання соціального захисту населення тощо.

05.12.2023 та 06.12.2023 були проведені заходи до Дня Святого Миколая та Дня Збройних Сил України, ці заходи відвідали більш ніж 65 осіб, як дітки, так і дорослі з числа ВПО Луганщини.

7 грудня відбувся прийом психолога Міжнародного Медичного Корпусу України пані Мар’яни.

Медичним працівником КНП «Сватівська БПЛ» у приміщенні Центру було надано консультацію та медичну послугу 15 особам з числа ВПО з Луганської області, які мешкають у м. Бровари.

На цьому тижні запрацювала культурна послуга «Кінопоказ з обговоренням побаченого» для дітей та дорослих. На перший сеанс – прем’єру мультфільму «Лісова казка», завітали 15 осіб – діти та діти у супроводі батьків. Після перегляду – обговорили сюжет, діти мали можливість висловити свою думку щодо змісту мультфільму.

Також нагадуємо батькам, що в Координаційному центрі функціонує дитяча кімната, у якій ваша дитина має можливість цікаво та змістовно провести дозвілля з друзями. Працює дитяча бібліотека, є сучасна українська література і для дорослих! Тож запрошуємо завітати до нас!

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

Тел: 0938035273, тел. ЦНАП: 0938035276.

Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Слідкуйте за новинами в нашому телеграм-каналі: https://t.me/svatovehub

або на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub