Фото без опису Фото без опису

16 грудня 2023 року в м. Житомир по проєкту «ХАБ «Відкритий простір однодумців (ВПО)» у межах програми «ЄДНАННЯ ЗАРАДИ НАДІЇ» відбувся захід «Пікнік можливостей». Метою заходу було об’єднання ВПО, членів приймаючих громад, представників Уряду та ЗМІ задля вирішення конфліктів на місцевому рівні, сприяння інтеграції ВПО, надання всебічної підтримки для розробки місцевих та національних планів інтеграції ВПО та стабілізації ситуації в Україні.

В межах проекту було проведено благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Участь у ярмарку взяли і працівники Служби у справах дітей Сватівської МВА. На ярмарку було виставлено вироби учнів КЗ «Сватівський ліцей №6» Сватівської міської ради Луганської області, дітлахів Сватівської об’єднаної територіальної громади Сватівського району Луганської області та працівників Служби у справах дітей Сватівської МВА. Кожен, хто долучився до благодійного ярмарку, намагалися вразити оригінальністю та творчим підходом до виготовлення своїх виробів, з любов’ю вкласти частинку своєї душі у їх створення. Всі кошти отримані під час торгівлі на ярмарку були передані на нужди Збройних Сил України.

Всі присутні крім участі у майстер-класах, мали можливість спробувати смаколики та послухати виконання українських музичних творів.