Новий рік - це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим. Його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі – не по-дитячому серйозні малюки та навіть наївні і завжди юні дорослі.

Після повномасштабного вторгнення рф на територію України мільйони мешканців України були вимушені покинути свої домівки та переміститись у більш безпечні регіони України та за кордон, розлучившись зі своїми родичами, друзями та близькими людьми. Діти – сироти, діти позбавлені батьківського піклування, зі статусом внутрішньо переміщені особи, наразі найбільш вразлива категорія населення.

Фото без опису

Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.

Служба у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області, звернулась до фізичних осіб-підприємців та до керівників підприємств та організацій щодо надання благодійної допомоги у вигляді новорічних (солодких) подарунків для п’яти дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються опікунами та перебувають на первинному обліку Служби у справах дітей Сватівської міської ради. На наше прохання люб’язно відкликнулись мешканці Сватівської

територіальної громади ФОП Кулікова Наталія В’ячеславівна та ФОП Кулікова Валерія Володимирівна, які залюбки здійснили закупівлю смаколиків та власноруч з любов’ю від щирого серця чудово прикрасили та майстерно упакували закуплені подарунки. Святкові сюрпризи в подальшому були відправлені за допомогою експрес доставки Компанією «Нова пошта» до мешканців Сватівської територіальної громади: діток-сиріт, діток позбавлених батьківського піклування, які наразі вимушено переміщені у різні куточки України.

Щирі посмішки та радість в очах дітей, це найбільша подяка! Не вистачить слів, щоб передати всю нашу радість і вдячність ФОП Куліковій Н.В., ФОП Куліковій В.В. за їх допомогу. Подарунок – це не просто сюрприз. Це, в першу чергу, дуже приємний знак уваги, підтвердження того, що про тебе пам’ятають, піклуються і люблять. Уклінно дякуємо за допомогу та приділену увагу нашим діткам!