Фото без опису

Сьогодні в Координаційному центрі допомоги ВПО при Сватівській МВА в м. Бровари відбулася підсумкова зустріч з представника БФ «Рокада» в рамках проекту облаштування простору для надання різних видів послуг внутрішньо переміщеним особам.

БФ «Рокада» один з перших відгукнувся на запит Сватівської МВА про благодійну допомогу та надав необхідне меблеве оснащення для зонування приміщення Координаційного центру, а також оргтехніку, залучену для якісного обслуговування ВПО.

Гостям було представлено облаштовані зони для надання адміністративних, соціальних, побутових послуг, зону самообслуговування населення, культурний та дитячий простір хабу. Також відвідувачі були ознайомлені з організаційними процесами залучення та видачі гуманітарної допомоги населенню.

В рамка цієї зустрічі БФ «Рокада» в Координаційному центрі було організовано:

- консультацію юриста Фонду;

- гра-тренінг для дорослих "Коло безпеки", в якому взяли участь жінки від 18 до 45 років;

- в цей же час в дитячий кімнаті проходила розважальна програма для дітей з залученням аніматорів.

Висловлюємо щиру вдячність команді БФ «Рокада» за небайдужість до проблем внутрішньо переміщених осіб, благодійну підтримку та оперативність вирішення організаційних питань! Завдяки Вам Координаційний центр вже став локацією для гуртування та єдності ВПО Луганщини, які вимушено перемістилися у зв’язку з війною, і знайшли тимчасовий прихисток в м. Бровари.

«Найщирішою подякою для нас є усміхнені очі дітей, щирі подяки дорослих та атмосфера згуртованості та взаємодопомоги в нашому Координаційному центрі, не зважаючи на всі випробування, які випали на долю луганських переселенців! Тому, дякуємо нашим благодійним партнерам та працюємо далі, створюємо комфортні умови для наших відвідувачів»,- зазначив начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису