Фото без опису Фото без опису

Так, 23 родини отримали продуктові набори, 63 родини отримали допомогу від БФ «Карітас-Київ» та ТОВ «Кока Кола», 4 родини з дітками отримала набори дитячого одягу від БФ «Карітас Київ» та 9 родин з Луганської області отримали гуманітарну допомогу у вигляді непродовольчих наборів.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано понад 40 консультацій, у тому числі на телефон «гарячої лінії». Також цього тижня в хабі вела прийом юристка БФ «Рокада», яка консультувала громадян з питань трудового законодавства, майнових спорів та інших юридичних питань.

Дитячу кімнату та бібліотеку протягом тижня відвідало 12 ВПО, для діток було проведено майстер-клас малювання ватними паличками та відбувся суботній кінопоказ – дивилися мультиплікаційний фільм «Кіт в чоботях».

За медичною послугою на цьому тижні до медичного працівника КНП «Сватівська БПЛ», яка веде прийом в Координаційному центрі, звернулися 10 осіб з числа ВПО Луганщини. Традиційно щочетверга в нашому хабі консультували психологи від міжнародної організації Міжнародний Медичний Корпус, були як індивідуальні прийоми, так і групове заняття.

Започатковано нову послугу, яку можна отримати в нашому центрі – це послуги перукаря. Нагадуємо, що ця послуга є безкоштовною, але для її отримання необхідно попередньо записатися по телефону. Графік роботи перукаря – плаваючий, тому слідкуйте за нашими повідомленнями в соцмережах.

Наші контакти: адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.