Фото без опису

Сьогодні з робочим візитом Координаційний Центр допомоги ВПО з Луганщини в м. Бровари відвідали заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина БЕЗГИНСЬКА, заступник директора Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА – начальник управління з організації надання медичної допомоги населенню Інна САЗОНОВА та голова Сватівської РДА - начальник Сватівської РВА Олег СЛІПЕЦЬ.

Головним питанням, на яке акцентувала увагу пані Катерина, було питання обслуговування ВПО з Луганщини та якісні послуги, надання яких передбачено в хабах «Луганщина моя».

Катерина Миколаївна ознайомилася з роботою соціальної сфери, Сватівського ЦНАПу, оглянула дитячу кімнату, культурний простір та інші стаціонарні і мобільні зони приміщення.

На сьогодні в Координаційному Центрі на обслуговування зареєстровано більше 1000 осіб – переселенців з Луганщини, що мешкають в Броварській громаді. Тому, хаби «Луганщина моя» є центрами допомоги при адаптації внутрішньо переміщених осіб на тимчасовому місці проживання в приймаючих громадах.

Після ознайомлення та огляду було надано відповідні доручення щодо покращення роботи Сватівського Координаційного Центру.

Фото без опису Фото без опису