Фото без опису Фото без опису

Для відвідувачів хабу працює дитяча бібліотека та бібліотека сучасної української книги для дорослих. Координаційним Центром спільно з Відділом культури Сватівської міської ради організовуються проведення тематичних заходів до державних та календарних свят.

Для діток з родин ВПО Луганщини проводяться майстер-класи, заняття з творчості, що не тільки дозволяє провести змістовно час, але й набути нових цікавих навичок. Також дітвора з числа ВПО можуть поспілкуватися, пограти в настільні ігри, подивитися мультфільми та дитячі телепередачі в той час, коли батьки отримують різні види послуг на базі Сватівського хабу. Це дуже зручно для батьків та цікаво для дітей!

Культурний простір Центру завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями забезпечено сучасною апаратурою для проведення заходів та переглядів. Тому, вже доброю традицією Сватівського хабу став суботній кінопоказ! Щосуботи збираємо коло наших земляків – луганчан та разом переглядаємо фільми, обговорюємо сьогодення, спілкуємо та підтримуємо один одного!

Анонси про заплановані заходи розміщуються у Телеграм - каналі хабу https://t.me/svatovehub

Адреса хабу: м. Бровари, вул. Героїв України, 30, контактний телефон: 0938035273.

Нагадуємо графік роботи: вівторок - субота з 10.00 -15.00.

Фото без опису Фото без опису