Фото без опису

Відповідно до норм Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», з метою увічнення пам’яті про осіб, які внесли вагомий вклад у боротьбу за незалежність, розбудову Української держави, Сватівська міська військова адміністрація виносить на громадське обговорення пропозицію, яка надійшла на адресу Сватівської міської військової адміністрації щодо перейменування топоніму в місті Сватове на честь загиблого Захисника.

До Сватівської міської військової адміністрації надійшло звернення членів родини нашого земляка – Іллі Доценка, який загинув в червні 2023 року, боронячи цілісність нашої держави. Указом Президента України посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Рідні загиблого Захисника звернулися з пропозицією перейменувати на його честь вулицю Куп’янську в місті Сватове.

Оскільки процедура перейменування топонімів територіальної громади передбачає обов’язкове громадське обговорення з мешканцями громади, звертаємося з проханням долучитися до обговорення даного питання та висловити свою думку, заповнивши гугл-форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHWdQhrVvZ8UiCINg5_PVtSmQldZ7iiMQBU-hLY-DXUixWCg/viewform?usp=sharing

Пропозиції з даного питання приймаються до 24 квітня 2024 року 23:55 години включно.

Важлива думка кожного!