Оголошення про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсів з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Сватівської територіальної громади.

Виконавчий комітет Сватівської міської ради оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсів з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Сватівської територіальної громади.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також Умовам конкурсу.

Документи подаються за адресою: м. Сватове, пл.50-річчя Перемоги, 36, каб. 5, до 17:00 останнього робочого дня, який передує встановленому дню проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу. Телефон для довідок: 3-26-07. Конкурс відбудеться 08 березня 2021 року о 10.00 годині в Сватівській міській раді (каб. 6).

Детальну інформацію щодо конкурсу та перелік документів можна отримати в загальному відділі Сватівської міської ради (каб. 2).

Умови