Фото без опису ГО «Маріупольська Спілка Молоді» займається реалізацією проєктів, націлених на профорієнтацію молоді, навчання навичкам пошуку роботи, складання взірцевого резюме, важливим інструментам для успішного проходження співбесіди, та раціонального планування робочого часу тощо.

У межах  проєкту “Гуманітарна та соціально-економічна підтримка ВПО та постраждалого населення на сході України”, ми проводимо підготовку до онлайн “Ярмарку Вакансій” для 600 молодих людей у віці 16-35 років, мешканців Донецької та Луганської областей.

Подія передбачає ознайомлення молоді з підприємствами Донецької та Луганської областей - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників “Онлайн Ярмарку Вакансій”.

            Захід складається з двох частин:

1.         Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних компаній-роботодавців для молоді, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії 10-15 хвилин). Додатково, за наявності, можливо показати відеоролик, тривалістю до 5 хвилин про підприємство, після або до презентації представника компанії;

2.         Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, молодь може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Ми надамо список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

«Ярмарок вакансій» відбудеться 10 березня 2021 року в форматі онлайн з 15:00 до 17:00.

Для реєстрації у заході необхідно заповнити гугл-форму за простим посиланням https://forms.gle/DRTdgtMWSz21pg4n6