На сучасному етаФото без описупі розвитку суспільства фізична культура – це самостійна і особлива галузь загальної культури, яка спрямована на зміцнення здоров’я людини, продовження її творчої активності та життя, а також на зростання і вдосконалення її всебічного й гармонійного розвитку.

Сватівський міський голова Віта Сліпець наполягає на тому, щоб умови для заняття спортом були створені не тільки у м. Сватове, але й у сільській місцевості.

На цьому тижні заступник Сватівського міського голови Ірина Корлякова та начальник відділу освіти Сватівської міської ради Олена Юхновець здійснили робочу поїздку до Гончарівської спортивної зали з метою оцінювання умов та визначення потреб для розвитку фізичної культури у Гончарівці й Хомівці.

З метою залучення всіх верст населення до активного способу життя та розвитку спорту в громаді у селі Гончарівка започатковані секції із настільного тенісу, фітнесу та гирьового спорту, працює тренажерна зала.

Заняття у Гончарівському спортзалі будуть проводити тренери комунального закладу «Спортивний клуб Сватівської громади «Стожари» Максим Муратов та Марина Носенко.