За сприяннФото без описуям Сватівського міського голови Віти Сліпець у Сватівській міській раді утворений консультативно-дорадчий орган – молодіжна рада.

Головним пріоритетом діяльності молодіжної ради як консультативно-дорадчого органу є активізація участі молоді у вирішенні питань соціально-економічного, політичного та культурного життя міста, а також підвищення ефективності рішень міської ради, які впливають на життя молоді. Молодіжна рада має стати дієвою складовою процесу творення майбутнього нашої громади, тому члени ініціативної групи продовжуються проводити зустрічі з молоддю Сватівщини.

Головною метою ініціативної групи є - залучення молоді зі всіх населених пунктів громади до складу дорадчого органу. Так, 13 травня члени ініціативної групи Олена Юр’єва та Олександр Савченко зустрілися з молоддю в селах Коржове, Містки, Рудівка, Кругле та селища Лагідне. 14 травня зустріч в селі Гончарівка провели Олена Юр’єва та Артем Мусієнко. На зібраннях було роз’яснено, що таке молодіжна рада та які перспективи і можливості має молодь, яка вступає до цього дорадчого органу.

За підсумками зустрічей 8 осіб виявило бажання вступити до Молодіжної ради.

Установчі збори з формування складу Молодіжної ради заплановано провести 26.05.2021.

Детальна інформація за посиланням: https://svativska-gromada.gov.ua/news/1619524532/