Щиро вітаю ваФото без описус із закінченням навчального року!

Сьогодні, 27 травня 2021 року, останній дзвоник у школах Сватівської громади для багатьох школярів сповіщає про те, що уроки залишилися позаду, і для вас починається довгоочікувана пора – літні канікули. Бажаю вам добре відпочити, набратися енергії, щоб 1 вересня з новими силами поринути у навчальний процес.

Спасибі вам, дорогі вчителі за те, що розкриваєте таланти школярів, вкладаєте в них частинку своєї душі, а також особлива подяка батькам за те, що підтримуєте своїх дітей і допомагаєте їм у навчанні.

Шановні наші випускники! Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Упевнена, що знання і навички, які ви отримали за роки навчання, допоможуть вам у майбутньому житті. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни.

З повагою — Віта Сліпець, Сватівський міський голова