Фото без описуЗаняття спортом сьогодні займає важливе місце в житті кожної людини і суспільства в цілому. Здоровий спосіб життя є модною тенденцією сучасного світу, бо в наші дні люди стали більше дбати про своє здоров’я, а саме фізичні вправи найкращій засіб для підтримки організму в тонусі.

Наявність у будь-якому селі, селищі, місті, ОТГ місця, де можна якісно і в сучасному обладнаному приміщенні займатися спортом говорить про розвиток цієї території, про небайдужість влади, керівництва до людей своєї території їх фізичного здоров’я та вподобань. Це великий крок на зустріч громаді та її здоровому розвитку. Є таке місце і на Сватівщині.

За сприянням Сватівського міського голови Віти Сліпець у Сватівській громаді створений спортивний клуб «Стожари», який очолив Олександр Савченко. Цей заклад забезпечує розвиток різноманітних напрямків фізичної культури і спорту. Сватівська міська рада та колектив клубу спільно працюють над розширенням фізкультурно-оздоровчих послуг для всіх верств населення громади. У клубі «Стожари» вже функціонують секції з футболу, волейболу, кікбоксингу, боксу, вільної боротьби, гирьового спорту, настільного тенісу, культуризму та фітнесу.

Сьогодні на території стадіону спортивного клубу «Стожари» у м. Сватове відбулося спортивне свято «Вогні Стожар», на яке зібрала вся громада. Вітала учасників святкового дійства Сватівський міський голова Віта Сліпець та голова Сватівської районної ради Людмила Русанова.

Захід продовжився урочистим підняттям прапору спортивного клубу «Стожари» за участі очільниці громади Віти Сліпець та юних спортсменів.

Показові виступи вихованців спортивних секцій та їх тренерів викликали гучні оплески глядачів.

Спортивний клуб «Стожари» надає можливість займатися спортом не тільки на території міста Сватове, але й в інших населених пунктах Сватівської громади. Вже відкрита секція з боксу в с. Травневе та секція з гирьового спорту і фітнесу в с. Гончарівка. З часом, у кожному населеному пункті громади будуть відкриті спортивні секції.

Займайтеся спортом та будьте здоровими!

Прес-центр Сватівської міської ради