Фото без опису В Сватівській міській раді працює служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, що мають порушення опорно-рухового апарату «Соціальне таксі».

         Для заявок на послуги перевезень потрібно звертатися в робочі дні с 8.00 до 17.00 в комунальне підприємство «Сватове-благоустрій»  або за телефонами:

         066-974-43-91 Олена Володимирівна

         099-058-74-99 Алла Олегівна

         Для надання послуги з перевезень необхідно заповнити документи: заява, договір про надання послуг перевезення згода на обробку персональних даних,  надати копію паспорта та копію ідентифікаційного коду.

         Автотранспорт використовується для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, що мають порушення опорно-рухового апарату, до комунальних підприємств, медичних та банківських установ, державних організацій, автовокзалів, залізничних вокзалів, до установ органів влади, органів місцевого самоврядування, соціального захисту, протезно-ортопедичних установ, до відділень реабілітації, для взяття участі в культурно-масових заходів.

         Послуги служби «Соціальне таксі» надаються не частіше 2-х разів на місяць по території Сватівської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису