Фото без описуВідповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (далі – Порядок) оголошується конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Сватівської міської територіальної громади.

Організатор: Виконавчий комітет Сватівської міської ради.

Перелік об’єктів конкурсу та умови конкурсу

Порядок одержання інформації про об’єкти конкурсу: Необхідну інформацію про об'єкти конкурсів можна одержати за тел./факс 3-26-07 або за адресою: 92600, м. Сватове, площа 50-річчя перемоги, 36.

Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі: 17 год. 00 хв. 04 жовтня 2021 року.

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі у конкурсі: Сватівська міська рада, Режим роботи: з понеділка  по четвер - з 8-00 до 17-00,  п’ятниця - з 8-00 до 15-45. Перерва на обід – з 12-00 до 12-45, 92600, м. Сватове, площа 50-річчя перемоги, 36, кабінет № 3.

Місце і дата одержання бланків документів для участі у конкурсі: Видача бланків документів для участі в конкурсах здійснюється за адресою: м. Сватове, площа 50-річчя перемоги, 36, кабінет № 5 до кінцевого строку прийняття документів. Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки документів для участі в конкурсах, що затверджені Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету: 19 жовтня 2021 року об. 11-00 год., кабінет № 7 (мала зала Сватівської міської ради).

Розмір плати за участь у конкурсі: плата не стягується.

Телефони для довідок з питань проведення конкурсу: тел/факс (06471) 3-26-07, +380990756783, e-mail: vlada@svatovo.ws

          Перелік документів для участі в конкурсі визначений статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та пунктом 29 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 (зі змінами та доповненнями).

Для участі в конкурсі перевізник-претендент подає окремо щодо кожного об’єкта конкурсу такі документи:

1) заяву претендента про участь у конкурсі встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент;

2) відомості за підписом суб’єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті, із зазначенням підстав для їх використання перевізником;

3) відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

4) інформацію довільної форми про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилася плата за участь у конкурсі;

5) копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма №1 ДФ) за останній квартал.

6) анкету до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів

Перевірку поданих документів на відповідність обов’язковим і додатковим умовам конкурсу та наявності усіх документів проводить Організатор.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "N 1", який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "N 2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.