Фото без опису

     11 лютого Сватівський міський голова Віта Сліпець провела позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС Сватівської територіальної громади щодо посилення епідеміологічного контролю на території Сватівської територіальної громади у зв’язку з переходом Луганської області до червоного рівня епідеміологічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

     За підсумком розгляду питання, члени комісії вирішили запровадити додаткові карантинні обмеження на території громади, передбачені постановою КМУ № 1236 від 09.12.2020, для відповідних рівнів епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

     Додатковими обмеженнями передбачається з 12.02.2022 по 18.02.2022 рр.:

     Запровадження використання технологій дистанційного навчання для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти громади. Терміни дистанційного навчання можуть змінитися в залежності від епідеміологічної ситуації в громаді.

     На цей період забороняється проведення всіх масових заходів у закладах, які підпорядковані відділу культури, молоді та спорту міської ради.

     В адміністративному приміщенні міської ради та старостинських округів обмежується прийом громадян. Запроваджується попередній запис громадян через телефони «гарячої лінії».

 

     Шановні мешканці громади!

     Будьте максимально відповідальними та свідомими, дотримуйтеся особистої гігієни та правил карантину, використовуйте засоби особистої гігієни. За наявності будь-яких проявів вірусної інфекції як у дорослих, так і дітей звертайтеся до свого сімейного лікаря.

     Бережіть себе, своїх рідних та будьте здорові!