Проєкт «Школу-вгору» спрямований на розвиток цифрових компетентностей і психосоціальну підтримку. Програма розроблена міжнародними та українськими експертами, вчителями, тренерами та психологами.

Протягом року участі у проєкті педагогічним колективом навчального закладу будуть реалізовані активності проєкту, а саме:

• залучення до роботи у навчальних закладах молодих психологів, які пройшли підготовку в напрямах травмотерапії;

• посилення компетентностей шкільних психологів і підготовка студентів психологічних факультетів до роботи в навчальних закладах за допомогою тренінгів щодо травм, посттравматичного стресового розладу та гендерно зумовленого насильства;

• підготовка локальних тренерів із цифрових компетентностей за програмою з компонентом інклюзивного та онлайн-навчання щодо подальшого проведення тренінгів для педагогічного складу школи;

• надання освітньої підтримки вчителям;

• закупівля обладнання.

Освітяни-учасники проєкту “Школу-вгору” розвинуть цифрові компетентності та опанують засади психосоціальної підтримки учнів.

Проєкт “Школу-вгору” - цифрові компетентності і психосоціальна підтримка” впроваджує БФ “Восток СОС” в партнерстві з естонською організацією Mondo, БФ «Справжні українці» та БФ «Щире серце», за підтримки Гуманітарного Фонду для України.