Здебільшого причиною цього є те, що потенційні учасники НМТ створили кілька кабінетів за різними паспортними документами, що посвідчують особу: закордонним паспортом, ID-карткою, іншим документом, що посвідчує особу.

Наприклад, потенційний вступник створив кілька кабінетів для участі в основній сесії НМТ та вибрав із запропонованого переліку і місто Варшаву, і місто Бидгощ, а також для участі в додатковій – місто Бидгощ.

Таким чином він обмежив можливість інших учасників узяти участь у тестуванні в містах, де наші закордонні партнери створити спеціально обладнані комп’ютерні центри, адже кількість місць у таких центрах чітко визначена і практично не може бути збільшена. Такий підхід суперечить принципам проведення НМТ, відповідно, додаткові (повторно створені) кабінети такого вступника під час оброблення було видалено.

Інколи дублі кабінетів з’являються через намагання учасників виправити помилки в реєстрації. Навіть якщо ви припустилися помилки або хочете змінити місце проходження тестування, не створюйте нових персональних кабінетів.

Дочекайтеся інформації про необхідність виправити помилку або про отримання сертифіката в тому кабінеті, який уже створили. У вас буде можливість змінити локацію.

Якщо учасник створював кілька персональних кабінетів, однак після коректного введення особистих даних з’явилося повідомлення про те, що особистого кабінету з такими даними не існує, – варто звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, який здійснює обробку реєстраційних документів, для з‘ясування інформації.