Фото без опису

Цього тижня, а саме з 15 по 21 травня, українці долучилися до VIІ Глобального тижня безпеки дорожнього руху, в рамках якого у всіх регіонах нашої держави будуть проведені заходи, направлені на привернення уваги суспільства до проблеми безпеки на дорозі, дотримання Правил дорожнього руху всіма учасниками дорожнього руху, дорожньо-транспортного травматизму тощо.

В школах та закладах профтехосвіти в межах національного проєкту “Безпечна країна” пройде національний онлайн-урок “Безпечна дорога додому”. Крім того, протягом тижня в усіх регіонах проходитимуть конкурси, вікторини для перевірки знань Правил дорожнього руху, театралізовані уроки, лекції, майстер-класи, виставки дитячих малюнків, онлайн-уроки з тематики безпеки дорожнього руху; зустрічі дітей з працівниками Національної поліції, під час яких ітиметься про дотримання правил дорожнього руху. Також будуть організовані майстер-класи з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП; тематичні квести, флешмоби, фоточеленджі, інструктажі з водіями шкільних автобусів стосовно запобігання ДТП тощо. До заходів будуть залучені і водії, і керівники автотранспортних підприємств, і пішоходи.

Тож давайте свідомо кожного дня дотримуватися Правил дорожнього руху та правил поведінки на проїзджій частині, щоб уникати небезпечних ситуацій та зберегти своє життя та здоров`я!