Фото без опису

Джерело: Гуманітарний ХАБ при Сватівській МВА м.Бровари

Юристи з БФ «Право на захист» провели консультації для 9 людей з питань, пов’язаних з юридичною сферою. Вони надали консультації з питань: права власності на пошкоджене або зруйноване майно, спадщини, пенсійних питань та питань пов'язані з ФОП. Ця допомога була дуже важливою для тих, хто потребував правових питань.

Крім цього, в нашому центрі від Представництва Міжнародного Медичного Корпусу в Україні працювала психолог Мар'яна Квятковська, яка надала консультації та підтримку для людей, які потребували психологічної допомоги.

Паралельно з цим, продовжилася видача гігієнічних наборів, що також є важливою допомогою для тих, хто її потребує. Цього разу набори отримали 34 людини.

Центр також надає медичну допомогу, і сьогодні медичний працівник відпрацювала на славу, 20 людей отримали препарати без рецептурного призначення, які мають хронічні захворювання на гіпертонію, цукровий діабет та інші захворювання.

Ми завжди раді бачити всіх, хто потребує нашої допомоги, і чекаємо знову! Для отримання консультацій та допомоги, звертайтесь за адресою: м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Графік роботи центру: з 10:00 до 15:00 з вівторка по суботу. Графік роботи медпрацівника: з 10:00 до 15:00 з вівторка по п'ятницю. Номер телефону «гарячої лінії» 0938035273. Психолог та юрист консультують за потреби, уточнюйте дату безпосередньо в координаційному центрі чи телефонуйте на гарячу лінію. Не соромтесь звертайтесь за допомогою – ми завжди раді допомогти!

Фото без опису Фото без опису