Фото без опису

Протягом тижня у Координаційному центрі при Сватівській МВА в м. Бровари 50 родин ВПО з Луганської області отримали допомогу від Міжнародної організації з міграції (МОМ) у вигляді гігієнічних наборів. В четвер працівниками Центру була проведена виїзна видача гуманітарної допомоги в Гірській сільській раді Київської області, де також тимчасово мешкають наші земляки.

Спеціалістами ЦНАПу Сватівської МВА в Координаційному центрі за тиждень було надано 27 консультацій з питань: пошкодженого/зруйнованого майна, отримання витягів з реєстру територіальної громади (РТГ), відновлення втрачених документів, отримання пільг для пільгової категорії населення та інших питань соціального захисту.

В телефонному режимі за допомогою «гарячої лінії» Центру було надано 22 роз’яснень з нагальних питань.

В Координаційному центрі функціонує дитяча кімната, де можна цікаво провести час, займаючись малюванням та граючись у різноманітні ігри, також працює бібліотека для дітей та дорослих. Цього тижня їх відвідало 9 дітей та 2 дорослих.

До Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за участі працівників Відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради разом з пані Юлією, бібліотекарем Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки, для дітей з Луганської області було проведено майстер – клас з виготовлення «Паперових котиків».

Медичним працівником Сватівської БПЛ, пані Яною, яка веде прийом відвідувачів в Координаційному Центрі, було проконсультовано 12 осіб з числа ВПО; 20 людей, що мають хронічні захворювання на гіпертонію, цукровий діабет та інші хронічні захворювання, отримали препарати безрецептурного призначення.

Продовжується акція «Шкарпетки та солодощі для Героя», запроваджена працівниками Координаційного Центру.

Запрошуємо відвідати Координаційний центр при Сватівській МВА за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Контактний телефон: 0938035273,

Посилання в соцмережах:

телеграм-канал: https://t.me/svatovehub

сторінка Facebook: https://www.facebook.com/svatovehub.