Фото без опису

Платформа з працевлаштування rоbota.ua наприкінці 2023 року вдруге визначила переможців проєкту «Гейміфікація». За результатами співпраці у листопаді та грудні Луганська обласна служба зайнятості визнана кращою. Це вже друга відзнака майстерності рекрутерів ЛОЦЗ!

Нагадаємо, спеціалісти відділу рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Луганської ОСЗ активно використовують інтернет-ресурс «rоbota.ua». За спільною домовленістю служба зайнятості розміщує на цьому сайті актуальні вакансії.

За умовами проєкту «Гейміфікація» обласні центри зайнятості мали більш детально працювати з шукачами, які зацікавилися вакансією: опрацьовувати відгуки кандидатів, змінювати їхній статус на «запрошений», додавати час і дату призначеної співбесіди з роботодавцем або телефонувати кандидату, який підходить роботодавцю тощо.

Проєкт Гейміфікація триває з жовтня 2023 року. Першу перемогу в ньому також отримала Луганська служба зайнятості. Пишаємося нашими колегами та вітаємо з відзнакою за ефективну роботу у листопаді та грудні!

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr