Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з публічних закупівель відділу бухгалтерського обліку та звітності Сватівської міської ради.

     Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з публічних закупівель відділу бухгалтерського обліку та звітності Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста архівного сектору Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста архівного сектору Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача архівного сектору Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади завідувача архівного сектору Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Сватівської міської ради

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії загального відділу (місце роботи в с.Травневе) Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії загального відділу (місце роботи в с.Травневе) Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з цивільного захисту населення Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з цивільного захисту населення Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста загального відділу (місце роботи в с.Кругле) Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади головного спеціаліста загального відділу (місце роботи в с.Кругле) Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста загального відділу (місце роботи в с. Маньківка) Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади головного спеціаліста загального відділу (місце роботи в с.Маньківка) Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу юридичного забезпечення, правової допомоги, кадрової та мобілізаційної роботи Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу юридичного забезпечення, правової допомоги, кадрової та мобілізаційної роботи Сватівської міської ради.

Сватівська міська рада Луганської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії (з публічних закупівель) відділу бухгалтерського обліку та звітності Сватівської міської ради на період відпустки основного працівника.

Сватівська міська рада Луганської області, яка знаходиться за адресою: м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36, оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії (з публічних закупівель) відділу бухгалтерського обліку та звітності Сватівської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.