Фото без опису Телеканали ICTV та СТБ спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) оголосила конкурс місцевих проєктів «Наша громада», до якого долучилася і Сватівщина.

     Головна мета конкурсу - підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту.

     Звертаємося до вас з проханням підтримати проєкт Сватівської громади.  Зробити це дуже просто: необхідно перейти за посиланням: https://otg.fakty.com.ua/communities/svativska-hromada, праворуч є кнопка «Проголосувати», натисніть її і система запросить вас авторизуватися. Зробити це дуже швидко можна через Facebook або за допомогою електронної пошти. І все, справу зроблено — ви проголосували.

     Громада-переможниця отримає півмільйона гривень на втілення найважливішого проєкту.

     Конкурсна  заявка  Сватівської громади спрямована за напрямком «Інклюзія». Цей проєкт надасть допомогу людям з інвалідністю, які через свій стан здоров’я не можуть, наприклад, відвідувати міські заходи, погуляти, вийти на ринок, потрапити у лікарню і найголовніше — вони не можуть вийти з власних квартир.

     Для цього їм потрібне спеціальне обладнання, за допомогою якого вони зможуть  комфортно почуватися  у соціумі — інвалідні візки на гусеничному ході, ходунки, палиці та інші засоби реабілітації.

     На сьогоднішній день у  Сватівській громаді проживає 826 людей з інвалідністю, з них 15% дітей. Їм життєво необхідна увага і допомога!