Фото без опису

     Сватівська міська рада Луганської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Рудівського старостинського округу.

Сватівський міський голова вносить на розгляд жителів сіл Рудівка, Андріївка та Кругле на посаду старости Рудівського старостинського округу кандидатуру Денищенка Олексія Вікторовича.

      Розпорядження від 22.11.2021р. № 418 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатур старост в старостинських округах Сватівської міської територіальної громади» розміщено на офіційному веб-сайті Сватівської громади: https://svativska-gromada.gov.ua

Громадське обговорення відбудеться:

    З 0900-1200 11.12.2021 року в приміщенні Рудівського старостинського округу за адресою: пл. Перемоги, 20, с. Рудівка Сватівського району Луганської області.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Рудівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 92650,
пл. Перемоги, 20, с. Рудівка Сватівського району Луганської області, або електронну адресу:
rudivka_rada@ukr.net.

Відповідальні особи с. Рудівка, Андріївка – Денищенко Олексій Вікторович,
с. Кругле -  Широка Тетяна Михайлівна.

       Жителям Рудівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Інформація про результати громадського обговорення не пізніше 10 робочих днів оприлюднюється в газеті  «Голос Громади», на веб-сторінці міської ради, в соціальній мережі «Фейсбук», розміщується на інформаційних стендах населених пунктів, в яких проводиться обговорення.

      Підписні листи оформляються відповідальною особою на будь якому етапі громадського обговорення шляхом заповнення громадянами – жителями старостинського округу відомостей, зазначених у них, з обов’язковим підписанням колонки про надання згоди на обробку персональних даних. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом.

 

 

Керуючий справами (секретар)

виконавчого комітету Сватівської міської ради                                     Марина НАЛОБІНА