Фото без опису

Не тільки сумлінне навчання – бо вже скоро завершення навчального року, але й позашкільна робота, направлена на розвиток творчості, навичок та вмінь, дає змогу маленьким сватівчанам проявити себе. Участь у різноманітних позашкільних заходах дає дітям змогу адаптуватися до нових умов життя, далеко від рідної домівки, знайти нових друзів та займатися улюбленим хобі! Тож вітаємо наших маленьких умільців!

Перемогу у І (обласному) етапі Міжнародного екологічного конкурсу на тему «Душа села" у номінації «Екологічна сумка з мотивами сільських краєвидів (ручні вироби з тканини з аплікаціями, вишивкою, малюванням тощо)» здобули Пархоменко Софія та Погорілий Максим!

Призові місця в обласному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю "В об'єктиві натураліста - 2023" у номінації «Фото» вибороли Ціпко Ярослав, Бондар Евеліна, Ковальчук Анастасія, Лавка Лідія, Носач Юлія – дев’ятикласники ліцею та Шпак Володимир, учень 6 класу.

Також наші привітання Ляшику Богдану за активну участь у Всеукраїнському бліц- конкурсі "Український орнамент Перемоги".

Дякуємо за активну участь, за Ваші вміння, за те що прагнете до пізнання нового, і за те, що в ваших маленьких сердечках живе безмежна незламна любов до своєї країни!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису