За підсумками зустрічі з представниками Східного регіонального представництва українського фонду соціальних інвестицій

Український фонд соціальних інвестицій оголосив конкурс субпроєктів, метою яких є посилення спроможностей закладів первинної та вторинної медичної допомоги у протидії наслідкам COVID-19. Конкурс проводиться у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ VІIІ», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини через Німецький банк розвитку KfW.

Узгоджується питання встановлення в супермаркетах Сватівщини «Полиць добра»

23 лютого 2021 року за ініціативи Сватівського міського голови Віти Сліпець заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (з соціальних і гуманітарних питань) Ірина Корлякова провела нараду з місцевим керівництвом мережевих супермаркетів «АТБ» та «Семья», які розташовані в м. Сватове. Було обговорено питання встановлення в цих супермаркетах «Полиць добра». Кожен покупець може покласти за свій рахунок на «Полицю добра» продукти харчування (хліб, макарони, крупи, консерви, інше..). Цією полицею можуть скористатися люди, які опинилися у складних життєвих обставинах або ті, що потребують допомоги. Керівництвом супермаркетів взята до розгляду зазначена пропозиція.

Пройшов ІІ тур Чемпіонату Луганської області з футзалу

   Триває переможна хода юних футболістів Сватівської громади. Так, 20 лютого 2021 року в місті Кремінна відбулися ігри ІІ туру Чемпіонату Луганської області з футзалу серед юнаків 2008-2009 років народження. Команда Сватівської міської дитячо-юнацької спортивної школи у складі – Прокопенка Артема, Пономарьова Івана, Замаєва Кирила, Руденка Сергія, Курячого Артура, Великоцького Назара, Лавки Ярослава, Басенка Іллі, Голосного Дмитра, Бардакова Євгена, під керівництвом тренера-викладача Ходова Олега Вікторовича, із рахунком 3-1 перемогла однолітків з ДЮСШ (Попасна-Гірське). Перший тайм пройшов в упорній та напруженій боротьбі та закінчився нульовою нічиєю. У другому таймі наша команда проявила характер та здобула перемогу! Голами в матчі відзначились Прокопенко Артем, Пономарьов Іван та Замаєв Кирило. Кращим гравцем гри було визнано капітана нашої команди Пономарьова Івана.

До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

19 лютого о 13-00 на пл. 50-річчя Перемоги, біля Сватівської міської школи мистецтв відбудуться заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Сватівський міський голова Віта Сліпець ініціювала звернення

На засіданні третьої сесії Сватівської міської ради Сватівський міський голова Віта Сліпець ініціювала звернення стосовно того, що в засобах масової інформації, в соціальних мережах від народних депутатів Луганщини надходять заяви про відставку губернатора Луганської області Сергія Гайдая.

Розроблено Програму підтримки жителів Сватівської територіальної громади, які хворіють на цукровий діабет на 2021 рік

До Сватівської міського голови звернулися батьки дітей хворих на цукровий діабет І типу щодо надання їм допомоги у придбанні приладу для вимірювання рівню цукру в крові. Задля вирішення зазначеного питання з ініціативи Сватівського міського голови Віти Сліпець розроблено Програму підтримки жителів Сватівської територіальної громади, які хворіють на цукровий діабет на 2021 рік, яку підтримали депутати Сватівської міської ради на засіданні третьої сесії 18 грудня 2021 року.

18 лютого відбулася пленарне засідання третьої сесії Сватівської міської ради

На розгляд депутатського корпусу було винесено 56 питань порядку денного, більшість із них - 34 стосувалися врегулювання земельних відносин. Затверджені акти приймання-передачі майна об’єктів комунальної власності: Новомикільського ліцею та фельдшерського пункту. Занепокоєння викликала відсутність правоустановчих документів на фельдшерський пункт с. Новомикільське. На сесії затверджено план роботи Сватівської міської ради на 2021 рік та порядок розроблення цільових програм, внесені зміни до міського бюджету на 2021 рік. Прийнято ряд депутатських звернень.

Чергове засідання Круглого столу «Час діяти»

В рамках проведення Всесвітнього Дня боротьби проти раку Сватівський міський голова Віта Сліпець разом із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (з соціальних і гуманітарних питань) Іриною Корляковою ініціювали серію засідань Круглого столу «Час діяти», з метою сприяння у придбанні апарату мамографу для КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня». Тож сьогодні відбулося друге засідання Круглого столу у Сватівській міській бібліотеці

Робоча зустріч з представниками ПРООН

18 лютого Сватівський міський голова Віта Сліпець провела робочу зустріч з представниками ПРООН, які здійснюють супровід проєктів, що реалізуються на території Сватівської громади за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.