Інформація для мешканців Сватівської громади

З 27 по 28 квітня 2021 року структурним підрозділом "Попаснянська дистанція колії" будуть проводитись роботи з виконання середнього ремонту колії з використанням машин важкого типу на перегоні  Сватове-Кабаннє через переїзд 884 км, який знаходиться по провулку Залізничний – квартал Докучаєва міста Сватове . Рух автотранспорту з 8-00 години 27 квітня по 19-00 годину 28 квітня  буде закритий для руху автотранспорту.

До уваги мешканців Сватівської територіальної громади!

     Сватівська міська рада долучається до ініціативи Керівного комітету "Партнерство "Відкритий уряд", в рамках якої планується провести вебінар з питань залучення громадськості до прийняття рішень та питань гендерної рівності.

ДО УВАГИ ПЕРЕВІЗНИКІВ

         Відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (далі – Порядок) оголошується конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Сватівської міської територіальної громади.