Запрошуємо жителів громади долучитися до Всеукраїнського забігу

     Сватівська громада долучається до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України», який відбудеться напередодні Дня пам’яті захисників України 28 серпня у м. Сватове.  Учасники стартують з площі 50-річчя Перемоги  до майдану  Злагоди (до 1 км).

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

     Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.

Дія. Цифрова освіта.

     На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р.

   «Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Луганської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії

   З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.

Медична допомога пацієнтам із гепатитами

    Гепатит С — це захворювання, спричинене вірусом, який може передаватися через кров від однієї людини до іншої. Фактори ризику - коли кров інфікованої гепатитом С людини може потрапити в кровоносну систему іншої людини. Йдеться про переливання крові, хірургічне втручання, отримання медичної допомоги, де є контакт із кров’ю. Хвороба в основному вражає печінку. Проте існують і позапечінкові прояви гепатиту С.