Роз’яснення щодо нового порядку призначення і нарахування субсидій

        З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Міністерство соціальної політики України продовжує надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій.

Увага! Важлива інформація!

     Сватівська міська рада спільно із Сватівською дільницею Новопсковського МРУЕГГ та Кремінською дільницею Сєвєродонецького МРУЕГГ АТ "Луганськгаз" повідомляють всіх споживачів природного газу, що відповідно до підпункту 2 пункту 1 розділу III Кодексу газорозподільних систем,  затвердженого постановою Національної комісії, що виконує державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 №2494, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 06.11.2015 за № 1379/27824, технічне обслуговування та технічний ремонт внутрішньбудинкових газових мереж в багатоквартирних будинках та в приватних будівлях виконується на підставі договору, складеним між власником/особою, уповноваженою на це співвласником, та суб'єктом, що має право на виконання таких робіт.

Роз’яснення щодо отримання фінансової підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції

     Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  7 лютого 2018 р. № 106 (із змінами внесеними постановою КМУ від 21.04.2021 №384) Фінансова підтримка надається за напрямами: