Розпочата робота з впровадження  заходів щодо регулювання чисельності безпритульних тварин

Розпочата робота з впровадження заходів щодо регулювання чисельності безпритульних тварин

Проблема безпритульних тварин є однією з болючих для багатьох міст України. На сьогоднішній день ця проблема дуже актуальна і для Сватівської громади. За дорученням Сватівського міського голови Віти Сліпець впроваджено міську програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сватівської міської ради на 2021 рік. В одному із пунктів програми передбачено проведення заходів щодо регулювання чисельності безпритульних тварин з метою зниження та недопущення зростання їх кількості на вулицях населених пунктів громади.

Значима подія

Значима подія

Як відомо, Сватівська багатопрофільна лікарня завдяки зусиллям Сватівської районної ради сьомого скликання на чолі з Вітою Сліпець визнана –опорною. Саме це надало можливість нашому лікарняному закладу стати частиною Президентською Програмою «Велике будівництво». Сватівська громада вдячна Володимиру Олександровичу Зеленському за величезний вклад в ремонт та технічне оснащення сучасного відділення «Екстренної медичної допомоги».

Успіхи юних сватівчан

Успіхи юних сватівчан

    Вітаємо вихованців відділення самбо Сватівської  міської дитячо-юнацької спортивної школи Радькову Аліну, Пєскова Євгена, Іващук Ірину, Радькова Антона, Ткаченка Олександра, які вибороли 1 командне місце чемпіонату Луганської області з боротьби дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року та юнаків та дівчат до 16 років.

Спортивні досягнення

Спортивні досягнення

Сватівська міська громада вітає вихованців Сватівської міської дитячо-юнацької спортивної школи, учасників та переможців Чемпіонату Луганської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років, який відбувся 13 березня в м. Сєвєродонецьк.

Захід з нагоди Дня українського добровольця

Захід з нагоди Дня українського добровольця

12 березня у Сватівському міському краєзнавчому музеї відбувся за участю представників місцевої влади, військовослужбовців та учнів закладів загальної середньої освіти.

Вшановали героїзм захисників України

Вшановали героїзм захисників України

14 березня Україна відзначає День добровольця. Це свято встановлено Верховною Радою України в 2017 році з метою вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України, посилення суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань, які брали та беруть активну участь у визвольній боротьбі українського народу у війні на Сході країни.