Перевірка тотожності назви громадського об'єднання онлайн

При проведені установчих зборів засновників громадського об'єднання та/або при підготовці документів для державної реєстрації громадського об'єднання, засновникам необхідно визначитися з найменуванням (назвою) громадського об'єднання.

Увага! Оголошення!

           Доводимо до відома, що 22. 11.2021 р. з 7.30 до 9.00 у кар'єрі «Піщаний» на Розкопаній горі   будуть проводитися навчально тренувальні заняття працівниками сектору інкасації та перевезення валютних цінностей №2 - Луганського обласного управління АТ "Ощадбанк".

До уваги мешканців Сватівської громади!

Шановні громадяни! Комунальне підприємство «Сватівське бюро технічної інвентаризації» надає послуги з технічної інвентаризації для мешканців Сватівської громади, а також для фізичних та юридичних осіб Луганської області. Види діяльності, які здійснюються підприємством: Інвентаризація: - Технічна інвентаризація квартир - Технічна інвентаризація житлових будинків з надвірними будівлями та спорудами - Технічна інвентаризація гаражів та машиномісць - Технічна інвентаризація нежитлових об’єктів( приміщення, будівлі, споруди) - Технічна інвентаризація об’єктів незавершеного будівництва - Технічна інвентаризація об’єктів благоустрою   Додаткові послуги: - Видача довідки про відсутність об’єкта на земельній ділянці - про наявність чи відсутність інформації про зареєстровані права до 31.12.2012 - Видача довідки про можливість присвоєння поштової адреси - Видача довідки про технічну характеристику об’єкта( без обстеження, згідно матеріалів з архівних справ) - Видача довідки про наявність (відсутність) власності для постановки на квартирний облік до 31.12.2012 - Видача довідки про відсоток зносу об’єкта нерухомого майна - Виготовлення висновків щодо можливості виділу та поділу об’єктів нерухомого майна - Надання інформаційних та консультаційних послуг, які пов’язані з цивільно-правовими угодами щодо нерухомого майна і набуттям права власності на нерухоме майно - Видача витягу з Реєстру будівельної діяльності

До уваги мешканців Сватівської громади!

    Гостре питання постачання природного газу бюджетним установам Сватівської територіальної громади, які використовують природний газ для опалення приміщень буде вирішено найближчим часом.