Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення

Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення

У Вікіпедії пройде конкурс статей про культурну спадщину і видатних постатей України

Із 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучатися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об'єкти культурної спадщини та видатних людей України. Конкурс проводимо для бібліотекарів та бібліотекарок, однак долучитися можуть усі охочі. У межах підготовки до конкурсу ми проведемо два вебінари, реєстрація на них уже відкрита.

Строки сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для фізичних осіб

 Головне управління ДПС у Луганській області нагадує. Відповідно до Податкового кодексу України платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є, зокрема, фізичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової та нежитлової нерухомості

Як онлайн подати документи для державної реєстрації створення громадської організації

     Після прийняття рішення про створення громадської організації зі статусом юридичної особи, проведення установчих зборів та підготовки всіх необхідних документів постає питання реєстрації громадської організації.

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!!!

     НАГАДУЄМО, що залишилося менше місяця для оновлення юридичними особами, у тому числі громадськими об'єднаннями зі статусом юридичної особи, інформації про своїх кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ – ЗАГРОЗА РОЗВИТКУ СВИНАРСТВА

   Африканська чума свиней (АЧС), також відома під назвою хвороба Монтгомері – це гостра контагіозна вірусна хвороба, що характеризується лихоманкою, геморагічними ураженнями внутрішніх органів (крововиливами) та високою смертністю.

Сказ: що варто знати і як уберегтися

     Сказ – це гостре інфекційне захворювання тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу (англ. Rabies virus) із роду Lyssavirus. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи. У разі зволікання з  наданням квалфікованої медичної допомоги смерть неминуча. Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в нашому районі залишається складною. Природні вогнища сказу існують практично на всій його території.